Охранителна агенция СИЛА - точната сигурност

            Охранителна агенция „СИЛА– Х” ЕООД е създадена през 2013г. в гр. Варна. Тя притежава всички необходими разрешителни за осигуряване на среда за сигурност за своите клиенти. Управител на дружеството е Христо Христов, експерт в сферата на сигурността и бивш служител в системата на МВР на длъжност „Младши разузнавач“.

            СОД „СИЛА – Х” ЕООД е една от престижните фирми за охрана в град Варна. „СИЛА-Х” ЕООД притежава лиценз за извършване на Частна охранителна дейност по ЗЧОД №3179 издаден от МВР. Фирмата извършва охрана на територията на град Варна от 2013 година и на територията на гр. Долни Чифлик от 2020 година. Основният предмет на дейност на фирмата е осигуряване на невъоръжена или въоръжена охрана на имущество на физически и юридически лица – на помещения, сгради, паркинги, стопански обекти, затворени комплекси, хотели, земеделски земи, видеонаблюдение, охрана на масови мероприятия, питейни заведения, охрана със СОТ и отреагиране с автопатрулни екипи.

            Фирмата е приоритетен избор за клиенти в гр. Варна, гр. Долни Чифлик и региона благодарение на своите твърди принципи за работа:

  • само обучени, дисциплинирани и опитни служители.
  • ръководен състав, отлично познаващ и спазващ принципите на охранителната дейност.
  • голям брой охранявани обекти.
  • коректно изпълнение на договорените отношения.
  • осъществяване на качествена охрана и пропускателен режим.
  • необвързаност на фирмата с криминални и силови структури.

            Личният състав на фирмата е близо 100 служители. „СИЛА-Х” ЕООД разполага с 8 автомобила, достатъчен брой късо огнестрелно оръжие и газови пистолети, полицейски палки, спрейове и други средства за защита разрешени от закона и влизащи в задължителното оборудване на охранителите.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

Следете специалните ни оферти в социалните мрежи:
2020 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД
тел: 0896 66 09 09
email: sila_x@abv.bg
Всички права запазени © „СИЛА-Х“ ЕООД
Created by: F* the Creator