Охранителна агенция СИЛА - точната сигурност

            Охранителна агенция „СИЛА– Х” ЕООД е създадена през 2013г. в гр. Варна. Тя притежава всички необходими разрешителни за осигуряване на среда за сигурност за своите клиенти. Управител на дружеството е Христо Христов, експерт в сферата на сигурността и бивш служител в системата на МВР на длъжност „Младши разузнавач“.

            СОД „СИЛА – Х” ЕООД е една от престижните фирми за охрана в град Варна. „СИЛА-Х” ЕООД притежава лиценз за извършване на Частна охранителна дейност по ЗЧОД №3179 издаден от МВР. Фирмата извършва охрана на територията на град Варна от 2013 година и на територията на гр. Долни Чифлик от 2020 година. Основният предмет на дейност на фирмата е осигуряване на невъоръжена или въоръжена охрана на имущество на физически и юридически лица – на помещения, сгради, паркинги, стопански обекти, затворени комплекси, хотели, земеделски земи, видеонаблюдение, охрана на масови мероприятия, питейни заведения, охрана със СОТ и отреагиране с автопатрулни екипи.

            Фирмата е приоритетен избор за клиенти в гр. Варна, гр. Долни Чифлик и региона благодарение на своите твърди принципи за работа:

  • само обучени, дисциплинирани и опитни служители.
  • ръководен състав, отлично познаващ и спазващ принципите на охранителната дейност.
  • голям брой охранявани обекти.
  • коректно изпълнение на договорените отношения.
  • осъществяване на качествена охрана и пропускателен режим.
  • необвързаност на фирмата с криминални и силови структури.

 

            Личният състав на фирмата е над 80 служители. „СИЛА-Х” ЕООД разполага с 7 автомобила, достатъчен брой късо огнестрелно оръжие и газови пистолети, полицейски палки, спрейове и други средства за защита разрешени от закона и влизащи в задължителното оборудване на охранителите.

Август 14, 2013
Август 14, 2013

Началото: Лиценз за частна охранителна дейност

През 2013 г. "СОД СИЛА - Х" започва охрана на обекти на подвижен и стационарен принцип. Високият професионализъм в работата води до бързото развитие на охранителната фирма с близо 60 служителя за този период.

Малко по-късно същата година СОД "СИЛА-Х" изгражда собствен мониторнинг център и сформира мобилни екипи от обучени професионалисти за реакция на алармени събития на територията на гр. Варна. ​

Април 18, 2016
Април 18, 2016

Високото доверие води до израстване

Благодарение на доверието и увеличаващият се брой клиенти на фирмата от 2016 г. охранителната фирма "СИЛА - Х" ЕООД получава от Главна дирекция Национална полиция гр. София лиценз и за охрана на имуществото на физически и юридически лица, охрана на мероприятия, охрана на питейни и развлекателни заведения, дискотеки, игрални и компютърни зали на територията на цялата страна.

Септември 7, 2016
Септември 7, 2016

Охрана съобразно риска

За да гарантира високото ниво на предоставяните услуги охранителна агенция "СИЛА-Х" ЕООД" получава разрешително за носене, съхранение и притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Октомври 13, 2017
Октомври 13, 2017

Национален лиценз за охрана

От 2017 година "СИЛА-Х" ЕООД разширява пределите си и вече предлага услугите си на национално ниво.

Септември 15, 2020
Септември 15, 2020

Разширяване на СОД покритието

От Септември 2020 г. "СИЛА-Х" ЕООД откри нов втори офис в гр. Долни Чифлик и изгради нов автопатрулен екип, който да се грижи за мира и спокойствието на своите нови клиенти в местността. По този начин "СИЛА-Х" ЕООД се превърна в една от малкото охранителни фирми в гр. Варна с повече от един офис и разшири значително обхвата на СОД услугите си южно от гр. Варна.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

Следете специалните ни оферти в социалните мрежи:
2020 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД
тел: 0896 66 09 09
email: sila_x@abv.bg
Всички права запазени © „СИЛА-Х“ ЕООД
Created by: F* the Creator
СОД Сила - точната сигурност | гр. Варна