Охранителна агенция „СИЛА-Х“ ЕООД е основана през 2013 година в град Варна. Фирмата разполага с всички необходими лицензии за предоставяне на услуги за сигурност на своите клиенти.

Управител на дружеството е Христо Христов, който е специалист в областта на сигурността с опит в МВР на позиция „Младши разузнавач“.

„СИЛА-Х“ ЕООД е утвърдена фирма за охранителни услуги във Варна. Фирмата разполага с лиценз за частна охранителна дейност с номер 3179, издаден от МВР. От 2020 година „СИЛА-Х“ осигурява охрана и в град Долни Чифлик. Основната дейност на компанията включва охрана на имущество на физически и юридически лица – на сгради, паркинги, стопански обекти, хотели, земеделски земи, както и видеонаблюдение, охрана на масови мероприятия и питейни заведения.

Фирмата се отличава с високи стандарти на професионализъм и е предпочитан избор за клиенти във Варна, Долни Чифлик и околните райони, благодарение на следните принципи:

  • Обучени, дисциплинирани и опитни служители.
  • Ръководство, което дълбоко разбира и спазва принципите на охранителната дейност.
  • Голям брой успешно охранявани обекти.
  • Надеждно изпълнение на договорените условия.
  • Предоставяне на качествена охрана и стриктен контролен режим.
  • Фирма, свободна от връзки с криминални или насилствени структури.

 

Личният състав на „СИЛА-Х“ ЕООД включва над 120 служители. Компанията разполага със собствени автомобили и необходимото оборудване за охрана – късо огнестрелно оръжие, газови пистолети, полицейски палки, спрейове и други средства, които са разрешени и предвидени от законодателството.