Охранителна агенция СИЛА - точната сигурност

ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ

Ескорт при пренос на пари

Не бива да подценявате сигурността когато извършвате пренос на пари от едно място до друго. Дори и това да Ви се случва значително рядко – има хора, които наблюдават това и се възползват от момента, за да ви отмъкнат трудно изкараните пари. С нашата услуга за ескорт при пренос на пари със въоръжен придружител ще сведете риска до минимум. Ескортът може да бъде извършен и с наш автомобил след допълнителна уговорка. Услугата ще бъде извършена от обучени въоръжени охранители и по тактически начин, незабележим за околните. 

Почасово присъствие на патрул

С тази услуга ще си осигурите присъствие на наш автопатрулен екип на посочено от Вас място за посочено от Вас време.  Това ще Ви гарантира спокойствие в случай на усещане за заплаха за Вас самите, Вашите близки или Вашето имущество.

МОБИЛНИ АВТОПАТРУЛИ

Охранителният състав на „СИЛА“ е обурудван със зимно и лятно фирмено облекло, средства за задържане и самозащита – палки, белезници, отбранителни спреьове, бойно и газово оръжие, прожектори и мобилни телефони.

Всички служители в автопатрулното звено са преминали успешно курс за охранители. Голяма част от тях имат завършено висше образование в сферата на сигурността или са бивши кадри на МВР. 

Ние от „СИЛА“ се стремим да пазим баланс в екипите на дежурство. Успешно комбинираме млади, но добре обучени кадри с такива с повече опит и практическа подготовка. Всичките ни служители в отдел СОД са във добра физическа форма и подготовка.

Следете специалните ни оферти в социалните мрежи:
2020 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД
тел: 0896 66 09 09
email: sila_x@abv.bg
Всички права запазени © „СИЛА-Х“ ЕООД
Created by: F* the Creator