Охранителна агенция СИЛА - точната сигурност

АВТО ПЛЮС

БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ при ПТП

Понякога да попаднеш в ситуация на ПТП не преминава гладко спрямо очакванията. Зад волана има не само добронамерени шофьори! Много често при ПТП водачите от другата страна могат да проявят агресия, която да е заплаха за Вас самите, както и за Вашето семейство ако и то е с Вас. Това ни амбицира да създадем услугата Авто Плюс. Веднага след като възникне ПТП с ваше участие, може да ни потърсите и наш автопатрулен екип ще пристигне на посоченото от Вас място до минути. Автопатрулът ще Ви защити от евентуална агресия и ще Ви окаже пълно съдействие във възникналата ситуация. В случай, че в ПТП-то Вашият автомобил е пострадал значително и не може да се движи на ход, ще Ви осигурим безплатна пътна помощ.

НЕПРЕДВИДИМИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Дори и на най-добрите шофьори с най-сигурните и скъпи автомобили понякога на пътя им се случват беди на пътя. С нашата нова услуга Авто Плюс може да разчитате на нас 24/7, че ще ви помогнем в следните обстоятелства: доставка на гориво в случай на нужда и подаване на ток на Вашия автомобил при паднал акумулатор, което много често се случва в зимни условия. Но не спираме до тук! Без допълнително заплащане може да ни предадете за съхранение резервен ключ за вашия автомобил. При нужда той ще Ви бъде доставен 24/7 на място. Имаме строг протокол при предаване на резервните ключове, който елиминира възможността за грешка. Всички предадени резервни ключове от наши клиенти се съхраняват в сейф

СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Ако всичко, което до тук видяхте, че пакет Авто Плюс включва ви се е сторило чудесно, то имаме още една изненада за Вас! Ако вашият автомобил е произведен след 2004 г. и разполага с OBD II букса ще получите от нас устройство за диагностика, локация за автомобила и статистика за поведение на пътя в реално време. При това устройството ще работи в цяла Европа без допълнително заплащане. Ще разполагате абсолютно безплатно с мобилно приложение за Android и iOS от където ще следите своя автомобил по следните критерии: 

GPS локация: Ще виждате на живо във всеки един момент местоположението на Вашия автомобил, продължителността на всяко едно пътуване. Може също така чрез приложението да задавате различни по вид ограничения за пътуване, като например максимална скорост и да получавате в реално време известия ако дадено ограничение бива нарушено.

Поведение на пътя: Ще виждате статистика за цялостното поведение на автомобила на пътя – остри спирания, сблъсъци, аварийни спирания, превишаване на допустимата скорост и много други.

Диагностика: Събирайки данните от компютъра в автомобила, устройството ще изпраща на мобилното приложение в реално време информация, касаеща здравето на вашия автомобил. Ще следите температурата на двигателя, разхода на гориво и много други. Също така приложението може да бъде настроено да Ви уведомява за предстоящо обслужване или ако някой консуматив е към края на своя живот. 

Следете специалните ни оферти в социалните мрежи:
2020 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД
тел: 0896 66 09 09
email: sila_x@abv.bg
Всички права запазени © „СИЛА-Х“ ЕООД
Created by: F* the Creator