24/7 дежурна: +359 896660909

Контакти

Управител:

Мейл: sila_x@abv.bg

24/7 дежурна:

(за текущи клиенти по СОД)

Телефон: 0896 660 909

Офиси

гр. Варна: ул. Тодор Пенев 11

Работно време с клиенти: Пон – Петък: 09:00 до 17:00 ч.

гр. Долни Чифлик: ул. Армейска 16

Работно време с клиенти: Пон – Петък: 09:00 до 17:00 ч.

2022 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД