24/7 дежурна: +359 896660909

ОХРАНА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И ПОСЕВИ

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ

Охраната се осъществява чрез постоянно присъствие на автопатрули на СОД СИЛА. Патрулите осъществяват постоянни обходи по предварително изграден план за сигурност, така че охраняваният периметър да бъде покрит постоянно. В зависимост от вашето задание, охраната може да бъде извършвана на 24 часов цикъл или само в тъмните часове на денонощието. При необходимост от съдействие патрулите се подпомагат незабавно от допълнителните автопатрули, които са на дежурство. В зависимост от големината на охраняваната земеделска земя, СОД СИЛА може да използва и дронове, с които да осъществява охраната и от “птичи поглед”.

ГОТОВИ СМЕ ЗА ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ

За осъществяване на дейността се използват автомобили с различна проходимост, за да се осигури охраната при всякакви условия. Фирмата разполага с богат автомобилен парк.

МОБИЛНИ АВТОПАТРУЛИ

Охранителният състав на “СИЛА” е обурудван със зимно и лятно фирмено облекло, средства за задържане и самозащита – палки, белезници, отбранителни спреьове, бойно и газово оръжие, прожектори и мобилни телефони.

Всички служители в автопатрулното звено са преминали успешно курс за охранители. Голяма част от тях имат завършено висше образование в сферата на сигурността или са бивши кадри на МВР. 

Ние от “СИЛА” се стремим да пазим баланс в екипите на дежурство. Успешно комбинираме млади, но добре обучени кадри с такива с повече опит и практическа подготовка. Всичките ни служители в отдел СОД са във добра физическа форма и подготовка.

2022 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД