Охранителна агенция СИЛА - точната сигурност

ПЕРИМЕТРОВА ОХРАНА

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ

Охраната се осъществява чрез сигнално-охранителна известителна техника тип „бариера“, монтирана в охранявания обект и радиопредавателно устройство, което осъществява предаването на сигналите от системата към диспечерски център за 24-часово наблюдение. При алармено събитие, дежурният диспечер изпраща незабавно на адреса най-близкия патрулиращ екип за оглед и осигуряване защита на охранявания обект. Патрулния екип пристига на мястото на аларменото събитие за от 3 до 6 минути. При необходимост от съдействие изпратения патрул се подпомага незабавно от допълнителните автопатрули, които са на дежурство.

Периметровата охрана е особено разпространена за охрана на големи външни отворени пространства или строежи и е доказано ефективна. Това е така, защото в момента на навлизане на нарушител в охраняваната зона, „бариерите“ засичат преминаване през невидимите лъчи и сигнализират мигновенно.

МОБИЛНИ АВТОПАТРУЛИ

Охранителният състав на „СИЛА“ е обурудван със зимно и лятно фирмено облекло, средства за задържане и самозащита – палки, белезници, отбранителни спреьове, бойно и газово оръжие, прожектори и мобилни телефони.

Всички служители в автопатрулното звено са преминали успешно курс за охранители. Голяма част от тях имат завършено висше образование в сферата на сигурността или са бивши кадри на МВР. 

Ние от „СИЛА“ се стремим да пазим баланс в екипите на дежурство. Успешно комбинираме млади, но добре обучени кадри с такива с повече опит и практическа подготовка. Всичките ни служители в отдел СОД са във добра физическа форма и подготовка.

Следете специалните ни оферти в социалните мрежи:
2020 © СОД "СИЛА-Х" ЕООД
тел: 0896 66 09 09
email: sila_x@abv.bg
Всички права запазени © „СИЛА-Х“ ЕООД
Created by: F* the Creator